top of page

Behandlingsformer

Alcare testen

Alcaretesten er en test, hvor man ved hjælp af frekvensmåling finder frem til de rester af giftstoffer, vira og bakterier, som ligger i kroppen og i lang tid har undermineret immunforsvaret og på forskellig vis lader kroppen mærke symptomer.

Testen foregår over 8-12 konsultationer, hvor lagene af rester afdækkes. I perioderne på omkring 3-4 uger imellem testerne indtages homøopatisk medicin, som kroppen skal bruge for at fjerne resterne. I testen arbejder vi med 1-2 lag af fysiske belastninger: giftstoffer, bakterier og vira og med 8-10 lag af stressfremkaldende psykiske belastninger i kroppen.

 

Alcare testen er desværre ikke i stand til at hjælpe alle mennesker, men 97% af de kunder, der fuldfører vores behandling, får et resultat, de er rigtig glade for.

Alcare psyketest

Den psykiske test tager udgangspunkt i forskellen og sammenhængen mellem hjernen og underbevidsthed. Hjernen og underbevidstheden er begge placeret ”nord for øjnene”, men vi refererer til underbevidstheden som placeret i maven, da den har rigtig meget at gøre med følelser og reaktionerne på disse følelser.

Videnskabelige forsøg viser, at hjernen arbejder med en kapacitet på 11 bytes, og kan modtage 40 impulser på et sekund, mens underbevidsthedens kapacitet er 14 millioner bytes, og den kan modtage 40 millioner impulser pr. sekund. Dette betyder, at når hjernen får kendskab til et eller andet, der foregår, har underbevidstheden allerede 1 million gange hurtigere opfattet dette, har kigget i alle kartoteker/filer, for at se tidligere tilfælde, hvordan der er blevet reageret, og hvordan det skal gribes an i dette tilfælde, og hjernen kan så handle derudfra.

Underbevidstheden er altså hjernen langt overlegen, så når vores immunforsvar går ned med kroniske lidelser, er det også tiden at gøre op med de mønstre, som ligger i vores indre.

Alcare psyketest
Alcare testen
Fysisk behandling

I Alcare arbejder vi med to forskellige former for “hands-on”-behandling – zoneterapi og neuromuskulær trykteknik, når vi har med skader at gøre. Ved begge behandlingsformer bearbejdes de områder, som har relation til det sted/de steder, hvor skaden er sket. Vi mener, at jo mindre vi arbejder i selve skadesområdet, jo mindre ekstra ømhed kommer der.

Sportsskader

Alcare, tidligere Helseklinikken, har i over 38 år været et alternativt svar på det etablerede lægesystems behandlinger af sportsskader.


I de første 18 år af klinikkens historie benyttede vi udelukkende zoneterapi til at kurere sportsfolks skader. Ved zoneterapi øges blodcirkulationen til de ramte områder op til 5 gange den normale hastighed, kroppen danner sit eget morfin i større mængde, den slapper mere af og helingsprocessen foregår meget hurtigere.

Et eksempel på dette er en “fibersprængning”, hvor man i det etablerede system giver massage, ultralyd, laser og træner musklen op. Dette tager tid, og hvem har det som sportsudøver? Typisk tog en fibersprængning 4-6 behandlinger over en uges tid at kurere med zoneterapi, mens ventetiden ved anden behandling var betragtelig længere.

Fysisk behandling
Sportsskader
bottom of page